17. mai konvoi

Os Båtklubb arrangerer konvoi på 17. mai, og vi oppfordrer alle med båt til å være med. Også de som ikke er medlem! Vi starter kl 12:00 presis, da har alle funnet sin plass i konvoien og salutten går og vi siger ut av Varga. De som ikke har båten sin i Varga, kan vente med utløpet til Vargavågen og henge seg på der. Vi går ca. 100 m fra land, mot Osøyro på utsiden av bølgebryterne – Solstrand – vestsiden av Sandholmane (ikke rundt) – mot Varga, her kan de som ønsker det hoppe av, resten fortsetter mot Halhjem – Hauglandssjøen – runder varden ved Vedholmen – hovedleia tilbake til Varga. Se vedlagt kart

Kortesjen/konvoien foregår slik:
Fart ca. 6,5 knop (noen båter er bygget for fart andre ikke, 6,5 tror vi passer alle?)
i holder ca. 2 båtlengders avstand mellom hver båt.
For de som har VHF kommuniserer vi på kanal 72
En fordel at de som ikke vil være med gjennom Hauglandssjøen legger seg bak i kortesjen.
Bli med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *