Gjestehavn åpnet for sommeren!

Vi har 8 faste gjesteplasser og flere gjesteplasser kan brukes ved Behov. Vargavågen er en fredlig havn, som er beskyttet mot vær og vind. Ypperlig havn for de som vil ha rolige og idyliske omgivelser. Det er fint turterreng i området. Vargavågen er det historisk sted. Det er bla. flere historiske minner her som, Vargahålo (kan ses fra havnen). Hellerisning felt og klebersteinbrudd fra steinalder. Det er ikke butikk i nærheten, men det er en kiosk på Halhjem fergekai. Nærmeste butikk er Kiwi Moberg, ca. 4 km..

Vi har følgende fasiliteter:
Saitæranlegg med toalett og dusj.
Vakemaskin og tørketrommel.
Grillhytte som kan benyttes av gjester.
Egen liten badestrand.
Slipp, der en kan bestille slipping.
Det er også mulig å få leie høytrykkspyler.

Priser
Kr. 150,- pr døgn, inkludert dusj, toalett, vaskemaskin og tørketrommel.
Betaling: VIipps til 128382 Os Båtklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *